Schoonmaakadviezen

Er is niets vervelender dan als trotse bezitter van een caravan, camper, tent of vouwwagen deze smerig en/of vies te zien staan. Om goed en schoon voor de dag te komen en direct ook jouw kampeermiddelen goed te onderhouden, zowel op de camping als ook in de stalling, vind je in ons assortiment de 123 producten. De 123 productenlijn bestaat uit veel verschillende oplossingen maar geeft voor bijna elk probleem een passende oplossing. Geef jouw kampeermiddel de aandacht die het verdient!

Tips:

- Spoel de caravan of camper eerst af met water. Zorg dat mogelijk zand is weggespoeld om krassen tijdens het wassen te voorkomen.

- Breng op de vuilste delen een product aan dat vuil losweekt.

- Ondertussen begint u met het inzepen met een schoonmaakmiddel speciaal voor caravan / camper.

- De buitenwand is in meeste gevallen vervaardigd uit aluminium. Aluminium is een zacht materiaal. Vaak zijn autoshampoos op den duur te agressief voor aluminium en eventuele stickers.

- De ramen van de caravan alleen reinigen met een speciale acrylreiniger ofwel alleen water.

- Bij het spoelen kunt u het beste een tuinslang gebruiken i.p.v. een hogedrukspuit (dit i.v.m. kit / rubbers en eventuele lekkage).

- Breng een beschermende waslaag aan op uw caravan / camper als je deze gewassen hebt. Wanden van aluminium of kunststof laten zich vaak eenvoudiger in de was zetten dan in hamerslag uitgevoerde wanden. Hiervoor kun je ook spuitwax gebruiken.

- Tot slot kun je de rubbers van ramen en deureninspuiten met siliconenspray. Hierdoor droogt het rubber minder snel uit en blijven ze mooi soepel.