Tenten & Luifels

Ondanks alle vrijheid die een caravan biedt kent deze toch een nadeel: beperkte ruimte. Een voortent is om deze reden vaak een must-have voor kampeerders. In combinatie met een luifel haalt een kampeerder zo alles uit zijn kampeerplek.

Zeilmakerij

Niks is vervelender dan een kapotte (voor)tent. Gelukkig kunnen wij in onze zeilmakerij voortenten repareren, naaien, ritsen vervangen en nog veel meer!

Zeilmakerij

Voortenten

Een voortent is de ideale uitkomst voor de kampeerder met gebrek aan ruimte. Met een extra leef- en opbergruimte geniet je nog meer van jouw vakantie.

Breid maar uit!

Tenten

Niet zo'n fan van caravans of juist op zoek naar een tentje voor erbij? Dat kan! We hebben een groot scala aan tenten, van grote polykatoen familietenten tot kleine polyester bijzettentjes. Bekijk onze tenten van alle kanten in onze winkel!

Meer lezen

Opruimings voortenten & luifels

Vaak hebben wij ook gebruikte- en/of demo modellen beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden in uw maat.

Verona Bustent

De Verona bustent is een vrijstaande tent die gemakkelijk van de bus kan worden losgekoppeld zonder de tent af te breken. Hierdoor kun je wegrijden en de tent laten staan. Hierom is de Verona bustent de ideale tent voor gebruik in het weekend of korte vakanties zonder comfort of leefruimte in te leveren.

Meer informatie!