Werkplaats

Het is belangrijk om jouw kampeermiddel regelmatig te onderhouden zodat je op vakantie niet voor verrassingen komt te staan. Mocht jouw caravan toch onverhoopt schade oplopen? Onze werkplaats medewerkers staan altijd voor je klaar om jouw caravan of camper weer in tip-top conditie te brengen!

Contact Werkplaats: +31 523 26 03 98

Onderhoud

Voor onderhoud aan jouw caravan, camper of vouwwagen kun je altijd terecht in onze werkplaats. Niets is immers vervelender dan een mankement aan jouw caravan te ontdekken wanneer je op het punt van vertrekken staat.

Wat houdt dat in?

Schadeherstel

Je hebt het soms niet in de hand: een fikse hagelbui, een klapband of een flinke kras in de zijkant. In onze werkplaats worden schades vakkundig hersteld, zodat jij tijdens je volgende vakantie weer zorgeloos kunt genieten.

 

Meer info

Tarieven

Bovag adviseert om minimaal één keer in de twee jaar een Bovag Onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. In de tussenliggende jaren kun je kiezen voor de Bovag Onderstelbeurt.

 

Bekijk onze tarieven

Technische accessoires

We willen allemaal dat de vakantie zo probleemloos mogelijk verloopt, maar wanneer er toch een probleem verschijnt hebben wij alles wat nodig is om de vakantie door te laten gaan! Kom je er zelf niet uit? Dan is de werkplaats altijd een optie!

Neem een kijkje