Verona Bustent

De Verona bustent is een vrijstaande tent die gemakkelijk van de bus kan worden losgekoppeld zonder de tent af te breken. Hierdoor kun je wegrijden en de tent laten staan. Hierom is de Verona bustent de ideale tent voor gebruik in het weekend of korte vakanties zonder comfort of leefruimte in te leveren.

Ook in onze nieuwsbrief en op facebook

Duurzaam

De Verona Bustent beschikt over getapete naden, waardoor er geen druppel binnen kan komen. De lichtgewicht fiberglas-buizen in combinatie met de stalen palen zorgen ervoor dat deze tent goed blijft staan in stevig weer.

De tent is vrijstaand en kan eenvoudig losgemaakt worden van de bus zodat je weg kunt rijden zonder de tent af te breken. 

De linkerkant van de tent beschikt over een groot raam met gedeelte muggengaas. Tegenover dit raam zit een wand dievolledig opgerold kan worden om een kleine luifel te creeëren en zo een extra plek om te ontspannen.

Vooraan de tent zit een kleine luifel die beschermt tegen regen wanneer je de tent betreedt en levert tevens wat extra schaduw. De achterkant van de tent is verwijderbaar.

De tent vastmaken

De tent beschikt over dubbele buizen van 7,5mm en 4mm respectievelijk. Één wordt gebruikt voor de multi-rail en de andere 4mm buis kan gebruikt worden om de tent aan de casette te bevestigen. De tent kan ook bevestigd worden door gebruik van de inbegrepen dak-buisklemmen of door niet-inbegrepen zuignappen op het dak van de bus. Er is ook een mogelijkheid om de velcro-strip vast te maken aan de dakstang van de bus.

Technische Specificaties

 

Rits: 185T polyester, 3000mm waterkolom, all naden getaped.
Kleur: grijs/marine
Palen: fiberglas palen 12.7mm met 19mm stalen verticale palen
Hoogte: 200cm
Gewicht: 13 kg.
Oppakformaat: 75xØ25cm