Movers

Met een paar simpele drukken op de knop zet jij de caravan precies op de plek waar je hem wilt hebben. Ondertussen zijn er tientallen movers op de markt verschenen, dus het is raadzaam om je goed te verdiepen voordat je over gaat tot de aanschaf van een mover.

 

De juiste keuze

Bij de aanschaf van een caravanmover komt meer kijken dan alleen de mover. Je hebt een accupakket nodig dat voldoende energie levert om jouw caravan voort te bewegen. Daarnaast is ook vakkundige montage zeer belangrijk. Lees hieronder een korte introductie van de movers uit ons aanbod.

GO2 (Made by Truma)

De GO2 mover is een hoogwaardige mover uit de fabrieken van Truma. Met de afstandsbediening plaats jij de caravan eenvoudig op de gewenste plaats. De mover heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zal voldoen aan de wensen van veruit de meeste kampeerders. Een stijgingspercentage van 15 procent is geen probleem voor de sterke GO2 caravanmover.

Truma SE R

De Truma SE R caravanmover is een van de beste movers die op dit moment verkrijgbaar is. De Truma SE R werd de afgelopen jaren door meerdere vakbladen geprezen vanwege het gebruiksgemak en de geweldige draaicirkel. Bovendien krijg je zelfs vijf jaar garantie als je de mover door onze monteurs laat monteren!

Easydriver pro 1.8

Op vakantie of naar huis. Het maakt niet uit waar u aankomt, vaak telt elke milimeter bij rangeren van uw caravan. Maak het uzelf makkelijk - met onze easydriver pro. Want daarmee manoeuvreert u zelf uw caravan ontspannen zelfs daarheen waar het krap is. En de clou daarbij: De easydriver pro kan eenvouding met een druk op de knop woren aan- en afgekoppeld. Heel eenvoudig elektrisch. En daarvoor heeft u alleen onze standaard afstandsbediening of de comfortabele easydriver-app voor smartphones nodig, warmee u uw easydriver pro vertelt waar hij langs moet.