Movers

Met een paar simpele drukken op de knop zet jij de caravan precies op de plek waar je hem wilt hebben. Ondertussen zijn er tientallen movers op de markt verschenen, dus het is raadzaam om je goed te verdiepen voordat je over gaat tot de aanschaf van een mover. Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

De juiste keuze

Bij de aanschaf van een caravanmover komt meer kijken dan alleen de mover. Je hebt een accupakket nodig dat voldoende energie levert om jouw caravan voort te bewegen. Daarnaast is ook vakkundige montage zeer belangrijk. Kies je voor volautomaat of halfautomaat waarbij je de mover met de hand tegen het wiel moet zetten? Lees hieronder een korte introductie van de movers uit ons aanbod.

GO2 (Made by Truma)

De GO2 mover is een hoogwaardige mover uit de fabrieken van Truma. Met de afstandsbediening plaats jij de caravan eenvoudig op de gewenste plaats. De mover heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zal voldoen aan de wensen van veruit de meeste kampeerders. Een stijgingspercentage van 15 procent is geen probleem voor de sterke GO2 caravanmover.

Reich Easydriver pro 2.0

Op vakantie of naar huis. Het maakt niet uit waar u aankomt, vaak telt elke milimeter bij rangeren van uw caravan. Maak het uzelf makkelijk - met onze easydriver pro. Want daarmee manoeuvreert u zelf uw caravan ontspannen zelfs daarheen waar het krap is. En de clou daarbij: De easydriver pro kan eenvouding met een druk op de knop woren aan- en afgekoppeld. Heel eenvoudig elektrisch. En daarvoor heeft u alleen onze standaard afstandsbediening of de comfortabele easydriver-app voor smartphones nodig, warmee u uw easydriver pro vertelt waar hij langs moet.

Reich Easydriver basic 1.6

De handmatige tegenhanger van de pro 2.0 van Reich. Deze mover is makkelijk in gebruikt en eenvouding met een sleutel op de banden te zetten. Hierna is het gemakkelijk manouvreren zodat je caravan op de juiste plek komt te staan. Eenvoudig aan te schaffen in combinatie met montage en accu. 

Gebruikte movers

Ook is het mogelijk om een gebruikte mover aan te schaffen. Deze heeft het voordeel dat hij goedkoper is als een nieuwe. Bovendien slijten movers relatief weinig. Neem contact met ons op voor de voorraad en de mogelijkheden van gebruikte movers.