Movers

Met een paar simpele drukken op de knop zet jij de caravan precies op de plek waar je hem wilt hebben. Ondertussen zijn er tientallen movers op de markt verschenen, dus het is raadzaam om je goed te verdiepen voordat je over gaat tot de aanschaf van een mover.

 

De juiste keuze

Bij de aanschaf van een caravanmover komt meer kijken dan alleen de mover. Je hebt een accupakket nodig dat voldoende energie levert om jouw caravan voort te bewegen. Daarnaast is ook vakkundige montage zeer belangrijk. Lees hieronder een korte introductie van de movers uit ons aanbod.

GO2 (Made by Truma)

De GO2 mover is een hoogwaardige mover uit de fabrieken van Truma. Met de afstandsbediening plaats jij de caravan eenvoudig op de gewenste plaats. De mover heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zal voldoen aan de wensen van veruit de meeste kampeerders. Een stijgingspercentage van 15 procent is geen probleem voor de sterke GO2 caravanmover.

Truma SE R

De Truma SE R caravanmover is een van de beste movers die op dit moment verkrijgbaar is. De Truma SE R werd de afgelopen jaren door meerdere vakbladen geprezen vanwege het gebruiksgemak en de geweldige draaicirkel. Bovendien krijg je zelfs vijf jaar garantie als je de mover door onze monteurs laat monteren!

Truma XT

De Truma XT is het neusje van de zalm op het gebied van movers. Alle jarenlange ervaring heeft Truma samengebracht in een uitzonderlijk sterke en precieze caravanmover. De Truma XT kan caravans tot 2300 kg verplaatsen en door het vooruitstrevende ontwerp is de mover twintig kilo lichter dan andere movers. Truma ontwikkelde de Dynamic Move Technologie waarmee de caravan met optimale precisie is te sturen.