Technische accessoires

Kampeer & Outdoor Reiling biedt een groot aanbod aan technische onderdelen. Movers, fietsendragers accu's en noem maar op. In de werkplaats kan dit alles gemonteerd worden. Vragen? Neem contact met ons op. 

Anti-diefstalsysteem Bearlock

Bearlock is een geavanceerd anti diefstal systeem d.m.v. een stuurasslot of versnellingsbakslot. Veel verzekeraars vragen ook om een anti-diefstalsysteem in uw voertuig. Het stelen van campers gebeurd steeds vaker. Dit door de hoge waarde van de onderdelen en de toenemende populariteit. Laat onze werknemers jou adviseren over de mogelijkheden.

Movers

De caravan perfect op zijn plek zetten is lastig en vergt veel kracht. Een mover biedt uitkomst. Movers zijn super handig en met ons aanbod zul je nooit weer moeite hebben om jouw caravan op de juiste plaats zetten.

Lees meer

Fietsendragers

Als je met de fiets op vakantie wilt heb je natuurlijk een fietsendrager nodig. Wij verkopen en monteren fietsendragers in allerlei soorten en maten.

Meer informatie

Accu's

Accu's zijn er in alle soorten en maten. De keuze van accu komt neer op de gebruiksduur en het gewicht van de accu. Laat je in de winkel helpen door een van onze collega's om een juiste keuze te maken.

Lees meer

Camper accessoires:

Kampeer en outdoor Reiling staat ook klaar voor de kampeerders die met de camper op pad gaan. Wil je wat aangepast hebben of gerepareerd? Stuur ons een mail of bel ons en wij helpen je verder.

Meer informatie

Ride on

Laat nu je banden vullen met de gel van Ride-On of vraag naar de mogelijkheden.
Ride-On Tire Protection biedt onder andere bescherming tegen lekke banden en klapbanden, langer behoud van een juiste bandenspanning en minder bandenslijtage. Dit hightech middel is goed voor de banden en biedt vele oplossingen in één.
 
Al deze eigenschappen maken Ride-On aantrekkelijk als alternatief voor onder andere geluiddempende en/of run-flatbanden, velgen welke moeilijk te balanceren zijn, reparatiesets, balanceerpoeders en/of -loodjes. Omdat Ride-On preventief werkt kunt je bij een inrijding gewoon doorrijden. De sealant zit al in de band en dicht het lek: binnen seconden en vrijwel zonder drukverlies. Het vullen van uw banden is al mogelijk voor maar 

€ 24,95 per band!