Tenten

Beschut tegen weer en wind, dat is voor sommige kampeerders al luxe genoeg. Tenten zijn er in enorm veel uitvoeringen. De backpacker gebruikt een compacte, lichtgewicht tent en de caravankampeerder gebruikt een wat ruimere koepeltent als extra slaapplek. En dan is er nog de familietent voor vier tot acht personen.

Bardani Airtenten

De oplossing voor de kampeerder die zijn tent in een mum van tijd wil hebben staan. Gemakkelijk op te zetten en af te breken. Gemaakt van technisch katoen of polyester en in verschillende maten en types verkrijgbaar. Opgezet in onze showroom te bezichtigen. 

Bijzettenten

Ideaal als onderkomen voor de kinderen wanneer zij de caravan ontgroeid zijn. Onder de bijzettenten biedt de koepeltent de meeste ruimte. Deze is dan ook gunstig te gebruiken op bijvoorbeeld festivals. Er wordt onderscheid gemaakt in tentmateriaal tussen katoen, polyester en een combinatie polykatoen, elk met hun eigen voordeel. Onze medewerkers lichten je graag in over het verschil.

Overige Tenten

Vakantiegangers die op de fiets, motor of zelfs wandelend zijn moeten rekening houden met een beperkte bagage. In deze gevallen biedt een lichte en compacte tent enorme uitkomst. Daarnaast is een snel op te zetten tent erg aantrekkelijk. Lichtgewicht tenten blinken flink uit op deze punten. Deze zijn vaak zo compact op te vouwen dat ze in een rugzak passen. 

Ook hebben we grote tenten die geschikt zijn als familietenten. Op zoek naar een specifiek model of formaat? Bel ons of stuur een mailtje!

Haringen

Met keuze uit enorm veel haringen is het handig om te weten welke je het best kunt kiezen. Elke bodem vraagt om een andere haring. Een tent in de duinen op zand kan het best worden vastgezet met een houten tentharing. Op gras gebruikt men vaak een halfronde haring en op een kiezelbodem kun je met een gekartelde haring het best uit de voeten. Voor een echt harde rotsbodem doe je er verstandig aan om een flinke stalen haring te gebruiken, vaak gemaakt van dik plaatstaal met een versterkte kop. In onze winkels vind je een haring voor elke ondergrond.

Scheerlijnen

Scheerlijnen zijn onmisbaar voor een tent. Je hebt ze nodig om een tent goed overeind te kunnen zetten en de tent overeind te houden bij veel wind. Door het tentdoek goed strak te spannen creëer je enerzijds meer ruimte en anderzijds krijgt de tent een betere ventilatie doordat de binnentent gescheiden wordt van de buitentent. Je vindt diverse scheerlijnen in onze winkels waarmee jij je tent goed vastzet.