Voortenten

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands voortent? Dan hebben wij wat je zoekt! Kampeer & Outdoor Reiling is dealer van veel bekende merken en is daarnaast expert op het gebied van Doréma voortenten.

Nieuw in ons assortiment: Dometic airtenten

Voor kampeerders die het opzetten van een tent zo gemakkelijk mogelijk willen maken bestaan er de airtenten. Deze kunnen simpelweg opgeblazen worden en staan in een mum van tijd. In verschillende maten en types verkrijgbaar. Deze staan nu op in onze showroom zodat je ze kunt bekijken.

Hoe kies ik een voortent?

De seizoenskampeerder stelt andere eisen aan een voortent dan iemand die slechts drie weken per jaar kampeert. Daarom is het belangrijk na te gaan waarvoor de tent dient. Iedere voortent heeft verschillende kenmerken die aan verschillende wensen voldoen. Zo spelen het frame en dak- en wandmateriaal een belangrijke taak in de functie en mate van gebruik van een voortent. Neem ook eens een kijkje in diverse folders via onderstaande knop.

Voortent folders

Omloopmaat

Om de juiste voortent te kunnen kiezen is het van belang dat je de omloopmaat van jouw caravan weet. Deze is te vinden in de database van Isabella, maar kan ook door jou zelf worden opgemeten. Zie de afbeeldingen voor een juiste instructie.

Normale methode: Meet vanaf de grond (A), door de caravanrail, weer naar de grond (B).

Aerodynamische methode: Meet vanaf de grond (A), door de caravanrail, dan op een hoogte van 195 cm recht naar de grond (B).

Doréma

Als sterdealer van Doréma is een deel van de Doréma-collectie te bewonderen in onze showroom. Het merk produceert voortenten voor alle gangbare caravanmodellen en heeft daarom een tent voor vrijwel elke kampeerder. Bekijk de Doréma folder via onderstaande knop.

Doréma folder

Stormbanden

Met een stormband verzeker jij jezelf ervan dat je tent of luifel goed vast staat. Stormbanden zijn afkomstig van veel merken, elke stormband gaat gepaard met de tent van datzelfde merk. Zo kan een Goldcamp stormband niet op een Walker, Isabella of Dorema voortent. Wel zijn er universele stormbanden die op iedere voortent passen, ongeacht het merk. Je vindt ze allemaal in onze kampeerwinkel.

Meer weten?

Niets gevonden in onze showroom? Een groot deel van onze tenten ligt in het magazijn. Deze variëren van splinternieuwe overjarige modellen tot voorheen verhuurde tenten. Ben je benieuwd of jouw ideale voortent hier tussen ligt? Bekijk een geselecteerd aantal hieronder. Nog steeds niks gevonden? Neem contact met ons op. Wie weet hebben wij nog een geschikte tent in voorraad die nog niet op de site staat.