Luifels

Luifels zijn er in verschillende soorten en maten. Van uitdraailuifels waardoor je snel en gemakkelijk klaar bent met opzetten tot voortentluifels die je leefruimte op de camping vergroten. Voor ieder wat wils. Bekijk wat we voor jou hebben.

Voortentluifels

Voortentluifels zijn ideaal voor de kampeerder die wat extra ruimte en beschutting wil. Kom je erachter dat je deze nodig bent als je al op de camping staat? Geen probleem! Kampeer en Outdoor Reiling heeft bijna altijd voortentluifels op voorraad. Als je contact met ons opneemt helpen we je graag verder. Bekijk onze modellen via de onderstaande knop en krijg meer informatie over het meten van je voortent voor de maat. 

Meer informatie

Caravanluifels

Caravanluifels zijn vaak sneller opgezet als een traditionele voortent. Deze zijn ook weer verkrijgbaar met een voorwand voor extra beschutting. Bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Lees meer

Cassette- en zakluifels

Cassette en zakluifels zijn ideaal voor de kampeerder die snel zijn luifel opgezet wil hebben. Bijvoorbeeld als je op doorreis bent of een weekendje weg wilt. In onze werkplaats is het mogelijk om eventueel de cassetteluifel te laten monteren aan uw caravan of camper. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder. Voor een goed advies hebben wij ook hiervoor jouw caravanmaat nodig. Hiervoor meet je enkel de rechte lijn aan de bovenkant van jouw caravan. Op de afbeelding hieronder van (A) naar (B).

Bekijk ook onze opruimings modellen. Deze vindt je bovenaan de pagina via de onderstaande knop.