Kleding

Outdoorkleding heeft veel technische eigenschappen die zorgen voor grote voordelen ten opzichte van alledaagse kleding. In onze kampeerwinkels kom je veel grote outdoor merken tegen waarvan kwaliteit garant staat. Onze medewerkers helpen je graag bij het uitkiezen van de juiste kleding die aansluit bij de desbetreffende activiteit.

 

Hardenberg

Wat is outdoorkleding?

Bij outdoor activiteiten is het belangrijk dat je gebruik maakt van de juiste outfit. Outdoorkleding onderscheidt zich van alledaagse kleding op punten als wind- en water bestendigheid. Ademend materiaal zorgt voor een optimaal thermisch comfort en stretch bevordert de beweging tijdens een activiteit.

Weet wat je zoekt

Het is belangrijk dat jij voor jezelf weet wat je nodig hebt. Het soort activiteit, de weersomstandigheden maar ook jouw bestemming spelen een belangrijke rol bij het uitkiezen van functionele kleding. Zo heb je in tropische gebieden veel profijt van insectwerende kleding van Craghoppers of een hoofdband van Buff. Deze kleding blokkeert maar liefst 95 procent van de schadelijke UV-straling en is een ideale uitweg tegen de hitte.

Ga je op wintersport? Denk aan een kledingopbouw met laagjes. Thermokleding van Craft dient als een onderste laag in je kleding en zorgt naast het doorgeven van vocht voor een optimale bewegingscomfort.

Deskundig advies

Onze medewerkers zorgen ervoor dat je het kledingstuk vindt waar je naar op zoek bent. Of het nu gaat om wandelkleding, badmode of bijvoorbeeld accessoires. Bij behoefte aan deskundig adveis kun je van ons verwachten dat je goed begeleid wordt in het vinden van het juiste kledingstuk.