Slapen

Optimaal genieten op vakantie vergt een goede nachtrust. Daarom is het belangrijk dat je comfortabel slaapt in de juiste slaapzak en op het juiste luchtbed of slaapmatje. In onze kampeerwinkels vind je veel verschillende slaapzakken, luchtbedden en slaapmatjes met elk hun eigen voordeel. 

Slaapzakken

Bij het kiezen van een slaapzak is het belangrijk om rekening te houden met diverse zaken. Vanzelfsprekend is dat de temperatuur op uw vakantiebestemming een essentieel punt is om mee te nemen. Daarnaast speelt het materiaal van de slaapzak een aanzienlijke rol in hoe comfortabel jij deze ervaart.

Slaapmatten en luchtbedden

Luchtbedden zijn verkrijgbaar in vele soorten maten. Veel kampeerders blijven trouw aan het traditionele luchtbed welke wordt opgeblazen met een luchtpomp. Steeds populairder wordt echter de zelfopblaasbare slaapmat. Deze variĆ«ren qua dikte tussen 2,5 en 10 centimeter en hebben gunstige technische specificaties zoals een hoge warmte-isolatie. Daarnaast zijn slaapmatten zeer compact op te bergen. 

Luchtpompen

Om een luchtbed of slaapmat te gebruiken moet deze natuurlijk goed opgeblazen zijn. Bij Kampeer & Outdoor Reiling verkopen we zowel handmatige als elektrische pompen. Let bij het kopen van een elektrische pomp goed op of de pomp over een accu bezit, batterijen gebruikt of de 12v-aansluiting in je auto gebruikt.