Gas

Gas is voor de kampeerder een veelzijdige bron van energie en daarom onmisbaar op de camping. Gas is verkrijgbaar in verschillende soorten flessen. Wij leggen graag uit wat de verschillen zijn. Is je gasfles leeg? Wij ruilen hem zo weer om voor een volle fles.

Weet je niet hoeveel gas je nog over hebt? Dit kunnen wij voor je controleren! Ook verkopen we verschillende mogelijkheden om zelf op de camping de vulling van je fles te controleren. Zo kom je nooit voor een ongewenste verassing te staan.

Wat is de ideale gasfles?

Gasflessen komen in veel soorten en maten. Gasflessen van Campingaz zijn overal in Europa om te ruilen voor een nieuwe, en gasflessen van BP en Primagaz Lightsteel hebben een gering gewicht waardoor ze makkelijker te verplaatsen zijn. Zie het overzicht hieronder voor een korte beschrijving van iedere fles.

Gas aansluiten

Om je gasfles op een apparaat aan te sluiten ben je een gasdrukregelaar nodig. In ons assortiment hebben we allerlei losse onderdelen en sets zodat er heel veel verschillende manier van aansluiten mogelijk zijn.