Gas

Gas is voor de kampeerder een veelzijdige bron van energie en daarom onmisbaar op de camping. Gas is verkrijgbaar in verschillende soorten flessen. Wij leggen graag uit wat de verschillen zijn. Ben je door je voorraad heen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om deze weer aan te vullen!

Weet je niet hoeveel gas je nog over hebt? Dit kunnen wij voor je controleren! Ook verkopen we verschillende mogelijkheden om zelf op de camping de vulling van je fles te controleren. Zo kom je nooit voor een ongewenste verassing te staan.

Almelo

Wat is de ideale gasfles?

Gasflessen komen in veel soorten en maten. Gasflessen van Campingaz zijn overal in Europa om te ruilen voor een nieuwe, en gasflessen van BP en Primagaz Lightsteel hebben een gering gewicht waardoor ze makkelijker te verplaatsen zijn. Zie het overzicht hieronder voor een korte beschrijving van iedere fles.

Technische onderdelen

Om alles voorspoedig te kunnen laten verlopen wanneer gas wordt gebruikt, is het belangrijk dat alle onderdelen in orde zijn. Dit betreft onder andere de drukregelaar en gasslang maar ook andere koppelingen in bijvoorbeeld de caravan. In onze kampeerwinkel vind jij alle accessoires voor gasinstallaties.