Kampeermeubels

Heerlijk relaxen in een fijne campingstoel en ontbijten aan een stabiele tafel. Kampeermeubels zijn een belangrijke toevoeging aan jouw tent of caravan. Ze zijn licht en compact en om die reden ideaal voor gebruik op de camping. In onze kampeerwinkel vind jij allerlei soorten tafels, stoelen, kastjes en keukens die jouw kampeerplek compleet maken.

Campingstoelen

Heerlijk ontspannen op de camping of op het strand, dat doe je in een stoel van Kampeer & Outdoor Reiling! Het assortiment breidt zich uit van robuuste relaxstoelen tot lichtgewicht krukjes. Merken als Crespo, Westfield, Bardani, Eurotrail, Campart, Safarica en Kampa worden onderworpen aan strenge eisen voordat ze de fabriek verlaten. Zo kun jij straks lange tijd genieten van een stevige en comfortabele stoel.

Campingtafels

In onze vestigingen vind je meer dan veertig soorten tafels van bekende merken als Sieger en Dukdalf maar ook Westfield, Bardani en Eurotrail. De tafels onderscheiden zich in gewicht, materiaal en tafelblad. Tafelpoten zijn vaak te verstellen en daarom zeer stabiel, ook op oneven ondergrond. Slimme inklapsystemen zorgen ervoor dat jij niet met bagageproblemen komt te zitten

Campingkasten en -keukens

Voorkom gebrek aan ruimte door gebruik te maken van handige kampeerkastjes. Deze kasten zijn zeer compact opvouwbaar en makkelijk mee te nemen. Er zijn veel verschillende modellen variĆ«rend in grootte en gewicht waaruit jij een goede keuze kunt maken. Zo zijn hebben wij keukenkasten van Crespo, Bardani, Defa en Eurotrail. Met een optioneel topblad plaats je ook spullen bovenop de kast. 

Met een campingkeuken gaat koken op de camping nog makkelijker. De keukens zijn handig te combineren met een windscherm zodat je ongestoord kunt koken. In de opbergvakken kun je onder andere je etenswaren en kookgerei bewaren.

Opstapjes

Een goede en stevige opstap zorgt ervoor dat je gemakkelijk in en uit de caravan stapt. Ons assortiment bestaat uit verschillende maten zodat je makkelijk een passend opstapje vind. Accessoires zoals beugels zijn ook beschikbaar in ons filliaal.