Koken

Heerlijk koken in de buitenlucht! Er zijn verschillende manieren om te kunnen koken op de camping. Zo onderscheiden zich gastoestellen van elektrische apparatuur. In onze kampeerwinkel vind je alles op het gebied van koken, van moderne 4-pits kookstellen tot eenvoudige dompelaars.

Cadac Skottelbraai

Met een skottelbraai heb je eindeloos veel mogelijkheden. Aardappels of groenten opbakken, vlees of vis grillen, barbecuen met het barbecuerooster of met het deksel dienst doen als oven, de Cadac skottelbraai kan het allemaal. Het model heeft veel optionele pannen en roosters zoals de paella pan of de pizzasteen. Ook is er de Cadac Citi Chef 40, welke gebruikt kan worden als een handig kootoestel voor op je tafel.

Barbecues

Barbecues zijn er in alle soorten en maten. Zo zijn er bijvoorbeeld barbecues die je plat op kunt vouwen, barbecues die op je tafel staan en wegwerp barbecues. Neem voor ons steeds uitbreidende assortiment aan barbecues een kijkje in onze winkel.

Gasstellen

Met een kooktoestel ervaar je op de camping hetzelfde gemak als thuis in de keuken. Van luxe 4-pits gasstellen tot eenvoudige, lichtgewicht gaspitjes die rechtstreeks op de gasfles gaan. Iedere kampeerder vindt bij ons het juiste gasstel dat past bij zijn vakantie.

Elektrische apparaten

Begin de dag goed met een kopje koffie of thee en een afgebakken broodje. Elektrische apparaten als ovens en koffiezetapparaten zijn geen overbodige luxe op de camping. Speciaal ontworpen voor het beperkte stroomverbruik op de camping.

Koelboxen

Tijdens een warme dag op de camping is een koud drankje alles wat je begeert. Handig voor onderweg tijdens een lange autorit, maar ook te gebruiken als koeling op de camping. Koelboxen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten, zo kan de aansluiting variĆ«ren tussen 230 of 12 volt of er kan gebruik worden gemaakt van een gastoevoer of koelelementen.