Caravanluifels

Voor een nieuwe caravanluifel ben je bij Kampeer & Outdoor Reiling aan het juiste adres. Als dealer van alle topmerken kunnen wij een luifel leveren voor elk type caravan. Voor een goed advies hebben wij de omloopmaat van jouw caravan nodig. Hierover informeren we je graag!

Hardenberg

Wat is een luifel?

Een luifel vergroot als het ware de leefruimte van jouw caravan. Een luifel biedt afscherming tegen zowel zon als regen. Er bestaan verschillende toepassingen van een luifel. Zo wordt het doek van een schuifluifel in de pees van de caravan geschoven. Een casetteluifel daarentegen zit al bevestigd aan uw caravan en hoeft alleen worden uitgetrokken.

De juiste omloopmaat

Om de juiste voortent te kunnen kiezen is het van belang dat je de omloopmaat van jouw caravan weet. Deze is te vinden in de database van Isabella, maar kan ook door jou zelf worden opgemeten. Zie de afbeeldingen voor een juiste instructie.

Normale methode: Meet vanaf de grond (A), door de caravanrail, weer naar de grond (B).

Aerodynamische methode: Meet vanaf de grond (A), door de caravanrail, dan op een hoogte van 195 cm recht naar de grond (B).

Meer weten?

In ons magazijn liggen veel tweedehands luifels in uitstekende staat. Uiteenlopend van spliternieuwe, veelzijdige luifels tot eenvoudige dakluifels. Ge├»nteresseerd? Geef jouw omloopmaat eens door, dan kijken wij of er een luifel bij ligt die aan jouw wensen voldoet. Of kijk is bij onze opruimingspagina voortenten en luifels.