Voortentluifels

Onze eigen collectie voortentluifels sluit aan op de wensen van de moderne kampeerder. Wij maken jouw voortentluifel op maat waar je bij staat. Zo heb je altijd een perfect passende luifel.

Hoe kies ik een luifel?

Voordat je een voortentluifel kiest is het handig om na te gaan hoe je gaat kamperen. Het materiaal van jouw luifel speelt hierin namelijk een belangrijke rol. Waar een stalen frame erg sterk is en een flinke stoot kan incasseren, is een aluminium frame veel lichter en roestvrij. Voor het doek geldt hetzelfde, zo is een All-Season doek bestendig tegen grote hoeveelheden water en dus ideaal voor de seizoenskampeerder.

Modellen

Onze voortentluifels zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Wij hebben ze hieronder voor jou op een rijtje gezet:

  • Standaard: Luifel met alleen een dakdoek. Zijwanden zijn optioneel verkrijgbaar, vast te zetten met clips wat geen wind- en waterdichtheid waarborgt.
  • 3x pees: Gemaakt van hoogwaardig Ten Cate All Season tentdoek. Zijwanden zijn optioneel verkrijgbaar en kunnen wind- en waterdicht worden bevestigd met een koppelprofiel.
  • Genova: Compatibel met vrijwel iedere voortent. Wordt geleverd inclusief twee uitritsbare zijwanden en is voorzien van buistunnels voor extra opzetgemak.
  • Premium: Met name geschikt voor de seizoenskampeerder. Zeer robuust met dik materiaal en veel stevige stangen. Makkelijk aan te spannen door het stretch materiaal onderaan de luifel.
Onze voortentluifels passen op vrijwel elke voortent. De luifels zijn beschikbaar in de kleuren grijs, grijs-antraciet of grijs-blauw.
 
Nieuwsgierig geworden? Bekijk via de onderstaande knop de voortentluifels in meer detail.
 
Voortentluifels

Voortentmaat

Wij maken de voortentluifel voor jou op maat. Hiervoor hebben wij de voortentmaten A naar B en B naar C nodig. Mocht er verschil zitten tussen deze twee maten, probeer dan de voortent opnieuw op te spannen en meet de afstanden nogmaals. Blijft de ongelijkheid aanwezig? Geen probleem! Dan houden wij hier rekening mee tijdens het maken van de luifel.