Hulp op de camping

Wij streven er naar om jou altijd snel te helpen. Zelfs in het hoogseizoen hebben onze monteurs vaak tijd om je direct te helpen. Indien nodig komen onze monteurs ook bij jou op een camping binnen een straal van 10 kilometer. Handig als je bijvoorbeeld op een seizoensplaats staat! Om een afspraak te maken kun bellen via: ✆ +31 523 260 398

 

Onderhoud

Verschillende onderdelen van jouw caravan of camper zijn aan slijtage onderhevig. Door een Bovag Onderhoudsbeurt te laten uitvoeren ben jij er zeker van dat je met een goed onderhouden caravan op pad gaat.

 

 

Wat is een onderhoudsbeurt?

Een Bovag Onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring en het noodzakelijke onderhoud aan jouw caravan. Onze erkende keurmeesters controleren jouw caravan op ruim zestig punten. Tevens wordt gekeken of jouw caravan nog aan de wettelijke eisen voldoet. Er gelden binnen heel Europa strenge regels op het gebied van bijvoorbeeld de banden en de gasinstallatie.

Bekijk hier waar wij op keuren:

Keuringssticker

Na een Bovag Onderhoudsbeurt ontvang jij het keuringsrapport waarop de bevindingen van onze keurmeesters staan. Indien jouw caravan op alle punten is goedgekeurd, wordt jouw caravan voorzien van een Bovag-keuringssticker. Deze sticker is, in combinatie met het keuringsrapport, een bewijs van goed onderhoud voor veel verzekeringen.

 

De juiste bandenspanning

Het bepalen van de juiste bandenspanning klinkt voor veel klanten als iets eenvoudigs. Toch is dit vrij complex en kun je voor advies beter langs gaan bij een BOVAG bedrijf. In het korte filmpje hiernaast vertelt een BOVAG-vakman hoe de bandenspanning van een caravan in elkaar steekt.