Uitrusting

Op onze uitgebreide outdoor afdeling vind je allerlei handige accessoires die jou op weg helpen in de natuur. Verschillende activiteiten vragen om uiteenlopende accessoires. Waar bij wandelen en kamperen comfort een grote rol speelt, is bij trekking een laag gewicht en een beperkte bagage van belang.

De juiste accessoires

In de natuur ben je vaak helemaal op jezelf aangewezen. De weersomstandigheden spelen een veel grotere rol waardoor jij je moet aanpassen. Met de juiste outdoor accessoires kom je in de natuur een heel eind. Zo voorkom je frustraties door natte lucifers of een lege aansteker wanneer je gebruikt maakt van een FireSteel. Met een multifunctionele zakmes kun jij eenvoudig een blik openen en met een goed kompas verdwaal je nooit.

Goed voorbereid

Wanneer je je afzondert van de bewoonde wereld is het slim om ook op medisch gebied goed voorbereid te zijn. Zo kun je met de juiste ehbo-kits de verzorging van een wond in eigen handen nemen. Daarnaast voorkom je beten van insecten door deze te weren met anti-insect Deet en verwijder je snel teken met een tekenpincet.