Sanitair en water

Midden in de nacht naar het toiletgebouw hoeft tegenwoordig al lang niet meer. Door het gebruik van het toilet in de caravan of een Porta Porti is dit verleden tijd. Tevens is dit een hygiënische oplossing. Goed onderhoud is ook geen probleen met de ruime keuze in accessoires en vervangende onderdelen. 

Toiletvloeistof

Toiletvloeistoffen zijn belangrijk voor het onderhoud van je toilet. Hiermee kun je nare geuren voorkomen en alles hygiënisch houden. Goed onderhoud bespaart je een hoop werk.

Porta Potti

Voor kampeerders zonder vast toilet kan een Porta Potti uitkomst bieden. Op deze manier heb je toch een luxe en hygiënisch toilet. Voor tent en vouwwagen kampeerders ideaal. 

Fresh up sets

Een fresh up zorgt ervoor dat je in een handomdraai weer een fris en gedeeltelijk nieuw toilet hebt. Hierbij wordt de toiletbril en toilettank vervangen.  

 

Vervangende onderdelen

Op zoek naar vervangende onderdelen voor reparatie van je toilet? Onze stelling bevat vele producten van Thetford en andere fabrikanten om je toilet weer goed te laten functioneren. Kom je er niet uit? Onze werkplaats staat voor u klaar.