Outdoor

Lekker een frisse wandeling maken in de buitenlucht. Zorgen achter je laten en heerlijk genieten van de schoonheid van de natuur. Bij wandelen en andere outdooractiviteiten is een goede voorbereiding erg belangrijk. Met de juiste wandelschoen en de juiste kleding beleef je nog meer plezier aan de activiteit waar je zo van houdt.

Schoenen

Met meer dan 900 paar wandelschoenen op voorraad helpen wij jou graag aan de wandelschoen die bij je past. Onze deskundige medewerkers geven graag tips en adviezen die jou helpen bij het maken van je keuze. Ook voor laarzen, slippers en sandalen ben je bij ons aan het juiste adres.

Loop bij ons naar binnen

Kleding

In onze kampeerwinkel vind je een uitgebreid assortiment dat uiteenloopt van zeer technische kleding tot badmode. Onze collectie is het bewijs dat functionaliteit en een stijlvolle look prima samen gaan.

Meer lezen

Rugzakken

Of je nu een korte wandeling maakt of gaat backpacken, de juiste rugtas vind je bij Kampeer & Outdoor Reiling. Het assortiment bestaat uit tientallen verschillende rugzakken uiteenlopend in grootte, functionaliteit en kleur.

Bekijken!

Uitrusting

Vermijd obstakels op vakantie door gebruik te maken van handige accessoires. Blijf de natuur de baas met behulp van outdoor artikelen als multi-tools, zakmessen, zaklampen en kompassen.

Ga goed voorbereid op reis