Outdoor

Lekker een frisse wandeling maken in de buitenlucht. Zorgen achter je laten en heerlijk genieten van de schoonheid van de natuur. Bij wandelen en andere outdooractiviteiten is een goede voorbereiding erg belangrijk. Met de juiste wandelschoen en de juiste kleding beleef je nog meer plezier aan de activiteit waar je zo van houdt.

Uitrusting

Op onze uitgebreide outdoor afdeling vind je allerlei handige accessoires die jou op weg helpen in de natuur. Verschillende activiteiten vragen om uiteenlopende accessoires. Waar bij wandelen en kamperen comfort een grote rol speelt, is bij trekking een laag gewicht en een beperkte bagage van belang.

Loop bij ons naar binnen

Slaapzakken

Optimaal genieten op vakantie vergt een goede nachtrust. Daarom is het belangrijk dat je comfortabel slaapt in de juiste slaapzak en op het juiste luchtbed of slaapmatje. In onze kampeerwinkels vind je veel verschillende slaapzakken, luchtbedden en slaapmatjes met elk hun eigen voordeel.

Meer lezen

Rugzakken

Of je nu een korte wandeling maakt of gaat backpacken, de juiste rugtas vind je bij Kampeer & Outdoor Reiling. Het assortiment bestaat uit tientallen verschillende rugzakken uiteenlopend in grootte, functionaliteit en kleur.

Bekijken!